Jauhelihakastike perunoiden kera

Jauhelihakastike perunoiden kera

Ruoka-aineet

  • Naudan jauheliha, rasvaa 10%

    110g

  • Peruna

    (1 kpl) 145g

  • Kevytmaito, rasvaa 1,5%

    (0.8 dl) 75g

  • Oliiviöljy

    (1 tl) 3g

  • Kirsikkatomaatti

    (4 kpl) 60g

  • Sipuli (valinnainen)

    (0.5 kpl) 35g

  • Jauho, riisijauho

    (0.2 rkl) 5g

Valmistaminen

  • Keitä perunat.
  • Silppua sipuli (valinnainen).
  • Paista jauheliha ja sipuli oliiviöljyssä kullanruskeiksi. Mausta.
  • Lisää riisijauhoa ja paista kevyesti.
  • Lisää maito ja keitä kastike sakeammaksi.
  • Tarjoile keitettyjen perunoiden ja kirsikkatomaattien kera.
Loading...