Jauhelihapasta

Jauhelihapasta

Ruoka-aineet

  • Naudan jauheliha, rasvaa 10%

    95g

  • Täysjyväpasta

    30g

  • Kikherne suolattomassa vedessä

    25g

  • Tomaattisose, tomaattipyree

    (5.5 rkl) 55g

  • Oliiviöljy

    (1 tl) 3g

  • Kahvikerma, kevyt, rasvaa 10%

    (2.9 rkl) 20g

Valmistaminen

  • Lisää kattilan pohjalle öljyä.
  • Ruskista jauheliha.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Lisää kattilaan pasta, vesi ja tomaattisose.
  • Vettä pitäisi olla sen verran, että se peittäisi pastan. 
  • Keitä, kunnes pasta on valmista.
  • Lisää kikherneet ja kerma.
  • Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
Loading...