Joulupuuro

Joulupuuro

Ruoka-aineet

  • Puuroriisi

    35g

  • Kevytmaito, rasvaa 1,5%

    (2.1 dl) 210g

  • Heraproteiini

    20g

  • Manteli

    (10 kpl) 10g

  • Voi

    (0.8 tl) 4g

Valmistaminen

  • Keitä riisi: Mittaa riisi kattilaan ja lisää kevytmaito. Keitä miedolla lämmöllä sekoittaen, kunnes riisi on kypsää ja puuro on paksua.
  • Sekoita heraproteiini: Ota kattila liedeltä ja sekoita joukkoon heraproteiini. Varmista, että se sekoittuu hyvin eikä jää klönttejä.
  • Paahda mantelit: Paahda mantelit kuivalla pannulla kullanruskeiksi.
  • Mausta: Lisää puuroon voita, kanelia ja ripaus suolaa maun mukaan. Sekoita hyvin.
  • Tarjoile: Tarjoile puuro heti lämpimänä. Voit halutessasi lisätä päälle vielä paahdettuja manteleita.
Loading...