Tattaripuuro raejuuston kera (gluteeniton)

Tattaripuuro raejuuston kera (gluteeniton)

Ruoka-aineet

  • Tattari

    (0.6 dl) 45g

  • Raejuusto, rasvaa 2%

    (5.4 rkl) 135g

  • Levittyvä sulatejuusto, rasvaa 28%

    (5 tl) 25g

  • Kermaviili, rasvaa 10%

    (1.2 rkl) 30g

  • Paprika (värillä ei väliä)

    (0.3 kpl) 40g

  • Viipalekurkku

    35g

Valmistaminen

  • Keitä tattari suolalla maustetussa vedessä.
  • Kun puuro on kiehunut, lisää sulatettu juusto, jotta puurosta tulee hieman kermainen maku.
  • Sekoita tuorejuusto smetanan, hienonnetun paprikan ja kurkun kanssa.
  • Mausta makusi mukaan.
Loading...
Loading...
Loading...