Kananmuna ja puuro mustikkahillolla

Kananmuna ja puuro mustikkahillolla

Ruoka-aineet

  • Kananmuna, M koko

    (2 kpl) 100g

  • Kaurahiutale, täysjyvä

    (7 rkl) 35g

  • Kevytmaito, rasvaa 1,5%

    (1.8 dl) 180g

  • Mustikka

    (0.5 dl) 35g

Valmistaminen

  • Keitä tai paista kananmunat makusi mukaan.
  • Kiehauta maito.
  • Jos maitoa tuntuu olevan liikaa verrattuna kaurahiutaleiden määrään, voit osan maidosta myös juoda ruokailun yhteydessä.
  • Lisää kaurahiutaleet ja mausta puuro suolalla.
  • Keitä puuroa kattilan kannen alla tasaisella lämmöllä noin 10 minuuttia.
  • Mausta kanelilla.
  • Mustikkahilloa varten murskaa mustikat (voit käyttää myös pakastettuja mustikoita).
  • Syö puuro mustikkahillon ja kananmunan kera - nauti!
Loading...