Kanapitaleivät

Kanapitaleivät

Ruoka-aineet

  • Pitaleipä

    (0.9 vpl) 60g

  • Broileri, rintafilee

    85g

  • Oliiviöljy

    (3 tl) 9g

  • Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10%

    (1.5 rkl) 30g

  • Tomaatti

    (1 kpl) 90g

  • Romainesalaatti

    (0.6 kämmenellinen) 30g

  • Valkosipulinkynsi (valinnainen)

    (1 kpl) 5g

  • Lime

    5g

Valmistaminen

  • Kuori valkosipulin kynsi ja purista se ja puolikkaan limen mehu jogurtin joukkoon. Sekoita myös sinappi jogurtin sekaan ja anna kastikkeen vetäytyä hetki.
  • Huuhtele salaatti ja revi sitä pienemmiksi paloiksi. Viipaloi tomaatit ja punasipuli ohuiksi viipaleiksi.
  • Paista kanasuikaleet pannulla öljyssä ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
  • Lämmitä pitaleivät mikrossa. Asettele leipien väliin salaattia, tomaattia, punasipulia, kanaa ja jogurttikastiketta. Valmiita pitaleipiä on erikokoisia: jos kaikki täytteet eivät mahdu leivän tai leipien sisään, syö ne erikseen.
  • Vinkki: Käytä tuoreita yrttejä, kuten korianteria, basilikaa tai minttua annoksen maustamiseen.
Loading...