Kinkku-munaleipä pestolla

Kinkku-munaleipä pestolla

Ruoka-aineet

  • Ruisleipä

    (2.2 vpl) 60g

  • Kananmuna, M koko

    (2 kpl) 95g

  • Kinkku, rasvaa 6%

    (3.5 vpl) 35g

  • Pestokastike, yrttikastike

    (0.5 rkl) 5g

  • Oliiviöljy

    (0.7 tl) 2g

  • Jäävuorisalaatti

    (0.3 kämmenellinen) 15g

Valmistaminen

  • Paista kananmuna, mutta älä anna keltuaisen jähmettyä kokonaan, vaan jätä se hieman löysäksi.
  • Paista kinkkuun rapea pinta pannulla.
  • Paahda leipä. Voitele sitä pestolla ja lisää päälle kinkku ja muna. Saat leipään lisää makua ja väriä salaatilla ja esimerkiksi kevätsipulilla.
Loading...