Raejuusto-munavoi ja karjalanpiirakat

Raejuusto-munavoi ja karjalanpiirakat

Ruoka-aineet

  • Karjalanpiirakka

    (1.8 kpl) 100g

  • Kananmuna, M koko

    (1 kpl) 60g

  • Raejuusto, rasvaa 2%

    (2.6 rkl) 65g

  • Kermaviili, rasvaa 10%

    (0.6 rkl) 15g

Valmistaminen

  • Keitä kananmuna noin 8-10 minuuttia. Kun muna on kypsä, anna sen jäähtyä ja kuori se.
  • Murskaa keitetty muna kulhossa haarukalla, kunnes se on hienoksi hakattu.
  • Lisää murskatun munan joukkoon raejuusto ja kermaviili. Sekoita hyvin, kunnes kaikki ainekset ovat tasaisesti sekoittuneet.
  • Hienonna persilja ja ruohosipuli pieniksi ja lisää seoksen joukkoon. Sekoita uudelleen, jotta mausteet jakautuvat tasaisesti.
Loading...