Linssi-papupata (vegaani)

Linssi-papupata (vegaani)

Ruoka-aineet

  • Linssit, kuivattu

    45g

  • Kookosrasva/öljy

    10g

  • Punaiset kidneypavut

    75g

  • Tomaattimurska

    (7.5 rkl) 75g

  • Porkkana

    (0.7 kpl) 50g

  • Paprika (värillä ei väliä)

    (0.3 kpl) 50g

  • Sipuli (valinnainen)

    (0.3 kpl) 25g

  • Valkosipulinkynsi (valinnainen)

    (1 kpl) 5g

Valmistaminen

  • Paloittele porkkana ja paprika kuutioiksi.
  • Paista sipuli, valkosipuli ja porkkanakuutiot kevyesti kookosöljyssä.
  • Lisää pannulle tai kattilaan linssit, tomaattimurska, paprikakuutiot ja kaada päälle vesi.
  • Voit lisätä vettä niin paljon, kuin haluat.
  • Kun linssit ovat melkein valmiita, lisää pavut ja kiehauta vielä hetki.
  • Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.
  • Jos haluat, voit maustaa ruokaa myös muilla yrteillä ja mausteilla.
Loading...