Munakas kinkulla ja tomaatilla

Munakas kinkulla ja tomaatilla

Ruoka-aineet

  • Kananmuna, M koko

    (2 kpl) 90g

  • Päärynä

    (1.3 kpl) 200g

  • Juusto, rasvaa 24%

    (1.2 vpl) 20g

  • Kinkku, rasvaa 6%

    (4 vpl) 40g

  • Oliiviöljy

    (1 tl) 3g

  • Tomaatti

    (1 kpl) 90g

  • Sipuli (valinnainen)

    (0.3 kpl) 20g

Valmistaminen

  • Vatkaa kulhossa kananmunat, vesi, suola ja pippuri.
  • Pilko kinkku ja sipuli. Paista pannulla kinkku ja sipuli parin minuutin ajan. 
  • Kaada pannulle kananmunasekoitus. Lisää juusto.
  • Jätä munakas hyytymään kannen alle.
  • Käännä puoli munakasta toisen puolikkaan päälle ja nosta lautaselle.
  • Tarjoile tomaateilla.
  • Syö oheen päärynää.
Loading...