Pasta bolognese (gluteeniton)

Pasta bolognese (gluteeniton)

Ruoka-aineet

  • Naudan jauheliha, rasvaa 10%

    90g

  • Täysjyväpasta, gluteeniton

    35g

  • Oliiviöljy

    (1.3 tl) 4g

  • Juustoraaste, rasvaa 31%

    (0.1 dl) 5g

  • Tomaattimurska

    (6 rkl) 60g

  • Sipuli (valinnainen)

    (0.3 kpl) 20g

  • Valkosipulinkynsi (valinnainen)

    (1 kpl) 5g

Valmistaminen

  • Kuori ja pilko valkosipuli ja sipuli. Paahda sipulisilppu öljyssä kullanruskeaksi.
  • Lisää sipulien joukkoon jauheliha ja paista vielä noin 5 minuuttia. Lisää viimeisenä tomaattisose pannulle.
  • Laita lämpö pienemmälle ja sekoita kastiketta välillä, kunnes se on valmista. Mausta suolalla, pippurilla ja basilikalla.
  • Samalla kun kastike valmistuu, voit keittää täysjyväspagetin suolalla maustetussa vedessä. Huuhdo spagetti ja sekoita se kastikkeen kanssa. 
  • Nauti pasta bolognese pinnalle ripotellun juuston kanssa.
Loading...