Proteiinipitoinen valkuaispuuro veteen (gluteeniton)

Proteiinipitoinen valkuaispuuro veteen (gluteeniton)

Ruoka-aineet

  • Kaurahiutaleet, gluteeniton

    (4.5 rkl) 45g

  • Saksanpähkinä

    (7.5 kpl) 15g

  • Kananmunan valkuainen (2/3 munan painosta)

    130g

  • Mustikka

    (0.8 dl) 55g

Valmistaminen

  • Valmista saksanpähkinät: murskaa saksanpähkinät.
  • Sekoita ainekset: Sekoita kaurapuuro, hienonnetut saksanpähkinät ja munanvalkuaiset kulhossa. Mausta seos makusi mukaan kanelilla, suolalla ja vaniljajauheella.
  • Lisää neste: Lisää seokseen noin 1,5-2 dl vettä. Voit säätää määrää mieltymystesi mukaan, haluatko puuron nestemäisemmän tai paksumman.
  • Ruoanlaitto: laita kulho mikroaaltouuniin tai kattilaan ja kuumenna puuro valmiiksi. Sekoita välillä, jotta puuro ei pala.
  • Lisää marjat: Kun puuro on kypsää, lisää mustikat ja sekoita varovasti.
Loading...