Rapea paahtoleipä viikunalla ja fetalla

Rapea paahtoleipä viikunalla ja fetalla

Ruoka-aineet

  • Moniviljapaahtoleipä/leipä

    (2.2 rkl) 60g

  • Fetajuusto, rasvaa 23-24%

    (3.1 rkl) 25g

  • Saksanpähkinä

    (5 kpl) 10g

  • Viikuna, tuore

    (6.5 lasia) 65g

  • Hunaja

    (1.7 tl) 10g

Valmistaminen

  • Esikuumenna uuni 200 asteeseen.
  • Pese kuivatut viikunat ja leikka neistä paksumpia viipaleita.
  • Asettele viikunaviipaleet leivän päälle.
  • Muruista päälle fetajuustoa ja ripottele päälle pähkinärouhetta.
  • Tiputa päälle hunajaa.
  • Asettele leivät leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja paista noin 15 minuuttia tai kunnes leivät ovat kullanruskeita.
  • Tarjoile heti.
Loading...