Riisikakkupizzat (gluteeniton)

Riisikakkupizzat (gluteeniton)

Ruoka-aineet

  • Riisikakku (gluteeniton)

    (3.9 kpl) 35g

  • Naudan jauheliha, rasvaa 10%

    65g

  • Juusto, rasvaa 24%

    (1.5 vpl) 25g

  • Oliiviöljy

    (1 tl) 3g

  • Paprika (värillä ei väliä)

    (0.3 kpl) 50g

  • Tomaattimurska

    (3 rkl) 30g

  • Sipuli (valinnainen)

    (0.3 kpl) 25g

Valmistaminen

  • Pilko sipuli ja paprika. Paista ne pannulla öljyssä jauhelihan kanssa. Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.
  • Asettele riisikakut leivinpaperilla päällystetylle uunipellille sillä aikaa, kun jauheliha kypsyy.
  • Levitä ohut kerros tomaattimurskaa riisikakkujen päälle. Ripottele halutessasi mausteita, kuten basilikaa tai oreganoa riisikakuille.
  • Nosta valmis jauhelihasekoitus riisikakkujen päälle, raasta päälle hieman juustoa ja nosta riisikakut uuniin.
  • Paista pikkupizzoja noin 10 minuuttia 200 asteessa. Ne ovat valmiita, kun pinta alkaa ruskistua.
Loading...