Avokado-vesimeloni-katkarapusalaatti

Avokado-vesimeloni-katkarapusalaatti

Ruoka-aineet

  • Avokado

    (0.4 kpl) 65g

  • Katkarapu, kuorittu

    (2 dl) 120g

  • Vesimeloni

    265g

  • Punasipuli (valinnainen)

    (1.3 kpl) 100g

Valmistaminen

  1. Sulata katkaravut. Kuori punasipuli ja leikkaa se hyvin ohuisiksi siivuiksi.
  2. Leikkaa chili pituussuunnassa kahtia, poista siemenet ja pilko pieniksi paloiksi. Käytä chiliä oman mielesi mukaan.
  3. Sekoita kulhossa punasipuli, chili, limemehu (puolikkaasta limestä), 1 tl valkoviinietikkaa sekä hieman suolaa ja pippuria. Anna seistä 10 min.
  4. Lisää kuutioitu vesimeloni sekä avokado, silvottu korianteri ja katkaravut.
  5. Sekoita ja tarjoile.
Loading...