Banaani-manteli-rahkaletut (gluteeniton)

Banaani-manteli-rahkaletut (gluteeniton)

Ruoka-aineet

  • Kananmuna, M koko

    (2 kpl) 90g

  • Banaani

    (1.2 kpl) 120g

  • Maitorahka, rasvaa 0.3%

    (4 rkl) 100g

  • Mantelijauhe

    (1 rkl) 10g

  • Voi

    (1 tl) 5g

Valmistaminen

  • Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi.
  • Voit saada makeamman tuloksen, jos käytät hyvin kypsää banaania.
  • Voit käyttää sauvasekoitinta sekoittamiseen.
  • Paista pannukakut öljyssä kullanruskeiksi.
  • Jos haluat pannukakkujen kohoavan, lisää ripaus soodaa.
  • Halutessasi voit paistaa pannukakut muffinivuokaan uunissa.
  • Älä korvaa banaania toisella hedelmällä tässä reseptissä.
Loading...