Tuorejuustokakku

Tuorejuustokakku

Ruoka-aineet

  • Mantelijauhe

    (1.5 rkl) 15g

  • Tuorejuusto, maustettu

    (2.3 rkl) 35g

  • Kananmuna, M koko

    (1 kpl) 55g

  • Maitorahka, rasvaa 0.3%

    (3 rkl) 75g

  • Voi

    (1 tl) 5g

  • Mansikka

    (0.7 dl) 40g

  • Sitruuna

    (0.1 kpl) 10g

Valmistaminen

  • Sekoita mantelijauho, sulatettu voi, muna (1/4 munasta pohjaa varten), kaneli, kaakao ja halutessasi stevia.
  • Painele seos tasaiseksi kerrokseksi vuoan pohjalle.
  • Sekoita tuorejuusto, rahka, sitruunamehu ja munat (3/4 munista täytteeseen).
  • Makeuta maun mukaan stevialla, vaniljalla ja lopuksi raasta sitruunankuori sekaan.
  • Kaada seos vuokaan.
  • Paista uunissa 170 asteessa noin 1 tunti, kunnes pinta on kullanruskea. Paiston ajaksi laita uunin pohjalle vettä täynnä oleva vuoka.
  • Kakku maistuu paremmalta seuraavana päivänä.
  • Koristele mansikoilla.
  • Suosittelemme tekemään kerralla noin 8-kertaisen annoksen.
Loading...