Banaanileipä (gluteeniton)

Banaanileipä (gluteeniton)

Ruoka-aineet

  • Kookoshiutale

    (1.5 rkl) 15g

  • Kookosrasva/öljy

    10g

  • Saksanpähkinä

    (7.5 kpl) 15g

  • Banaani

    (0.5 kpl) 50g

  • Kananmuna, M koko

    (1 kpl) 55g

  • Hunaja

    (0.8 tl) 5g

Valmistaminen

  • Laita kulhoon banaanit, kookosrasva, munat, hunaja ja kookoshiutaleet.
  • Lisää näppituntumalla suolaa ja leivinjauhetta.
  • Soseuta banaanit ja muut aineet sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
  • Banaanit voivat jäädä muutaman suuremman palan muotoon.
  • Rouhi saksanpähkinät ja lisää ne valmiiseen seokseen. Älä enää soseuta.
  • Paista uunissa 180 asteessa riippuen annosmäärästä 40-50 minuuttia.
  • Kakun tulisi jäädä päältä kullanruskeaksi.
  • Suosittelemme tekemään kerralla vähintään 4-8-kertaisen annoksen (yhteensä taikinan määrä noin 1000 grammaa).
Loading...