Grillattu persikkasalaatti

Grillattu persikkasalaatti

Ruoka-aineet

  • Persikka

    (2 kpl) 300g

  • Savunautaleikkele, rasvaa 2%

    (6.4 vpl) 70g

  • Vuohenjuusto, rasvaa 30%

    20g

  • Oliiviöljy

    (2 tl) 6g

  • Vihreä salaattisekoitus

    30g

  • Hunaja

    (0.2 tl) 1g

Valmistaminen

  • Grillaa persikat.
  • Tee balsamietikasta, oliiviöljystä ja hunajasta kastike. Mausta.
  • Kaada kastike salaatin päälle ja sekoita huolellisesti käsin.
  • Aseta lautasen pohjalle salaatti, pane päälle paloitellut kinkkuliuskat.
  • Lisää paloiteltu pehmeä vuohenjuusto.
  • Aseta kaiken päälle suoraan grillistä tulleet persikat.
Loading...