Kotletteja perunoiden kanssa (gluteeniton)

Kotletteja perunoiden kanssa (gluteeniton)

Ruoka-aineet

  • Naudan jauheliha, rasvaa 10%

    70g

  • Peruna

    (0.9 kpl) 135g

  • Kananmuna, M koko

    (1 kpl) 55g

  • Oliiviöljy

    (1.3 tl) 4g

  • Tomaatti

    (1.6 kpl) 140g

  • Kermaviili, rasvaa 10%

    (0.6 rkl) 15g

  • Sipuli (valinnainen)

    (0.3 kpl) 20g

  • Valkosipulinkynsi (valinnainen)

    (1 kpl) 5g

Valmistaminen

  • Pilko sipuli ja valkosipuli. Yhdistä kulhossa jauheliha, kananmuna, sipulisilppu ja mausteet taikinaksi. Sekoita hyvin.
  • Muotoile taikinasta käsin sopivan kokoisia pihvejä. Paista pihvit öljyssä kullanruskeiksi.
  • Keitä perunat pihvien paistuessa. Nauti pihvit ja perunat kermaviilin ja tomaattien (tai muiden vihannesten) kanssa.
Loading...