Kanatortilla/wrap

Kanatortilla/wrap

Ruoka-aineet

  • Tortilla, gluteeniton

    (1.4 kpl) 55g

  • Broileri, rintafilee

    75g

  • Juusto, rasvaa 24%

    (1.2 vpl) 20g

  • Oliiviöljy

    (1.3 tl) 4g

  • Luonnonjogurtti

    (1.5 rkl) 30g

  • Paprika (värillä ei väliä)

    (0.2 kpl) 30g

  • Tomaatti

    (1 kpl) 90g

  • Kurkku

    (0.1 kpl) 25g

  • Sipuli (valinnainen)

    (0.1 kpl) 10g

  • Jäävuorisalaatti

    (0.3 kämmenellinen) 15g

Valmistaminen

  • Valmista kastike lisäämällä jogurtin joukkoon limeä, suolaa ja pippuria. Halutessasi voit laittaa sen jääkaappiin maustumaan jo hyvissä ajoin ennen ruoanvalmistusta.
  • Paloittele kanafilee pieniksi kuutioiksi. Paista kananpalat öljyssä ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
  • Pilko vihannekset täytteiksi sopivaan kokoon ja lämmitä tortilla uunissa tai mikrossa.
  • Laita lämpimälle tortillalle kanaa, salaattia, juustoa ja pilkottuja vihanneksia.
  • Kaada päälle kastike, kääri tortilla rullaksi ja nauti.
  • Vinkki: Paista myös sipuli pannulla, jos et halua sen maistuvan niin voimakkaalta.
Loading...