Lohipasta (gluteeniton)

Lohipasta (gluteeniton)

Ruoka-aineet

  • Täysjyväpasta, gluteeniton

    45g

  • Lohifilee

    75g

  • Ruokakerma, rasvaa 10%

    (3.6 rkl) 25g

  • Oliiviöljy

    (1 tl) 3g

  • Parsakaali

    (0.8 kpl) 40g

  • Valkosipulinkynsi (valinnainen)

    (1 kpl) 5g

Valmistaminen

  • Kiehauta parsakaalin nuput kattilassa (noin 6-8 minuuttia). Lisää halutessasi pieni määrä suolaa keitinveteen. Valuta.
  • Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Leikkaa filee suikaleiksi.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo ja valuta pasta.
  • Hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuullota niitä pannulla öljyssä sillä aikaa, kun keität pastaa.
  • Lisää pannulle sipulin joukkoon parsakaalin nuput, lohisuikaleet, sitruunapippuri ja ruokakerma. Kuumenna kastiketta, kunnes lohi on kypsää, mutta sekoita sitä varoen, jotta kalasuikaleet pysyvät ehjinä.
  • Yhdistä kastike pastan kanssa ja nauti lämpimänä.
Loading...