Omena-kanelimuffinit

Omena-kanelimuffinit

Ruoka-aineet

  • Kananmuna, M koko

    (2 kpl) 110g

  • Mantelijauhe

    (1.5 rkl) 15g

  • Banaani

    (0.6 kpl) 55g

  • Taateli, kuivattu

    10g

  • Kookosrasva/öljy

    3g

  • Omena

    (0.3 kpl) 45g

  • Hunaja

    (0.8 tl) 5g

Valmistaminen

  • Omena-taatelitäytettä varten paloittele omenat ja taatelit ja pane ne kattilaan.
  • Kaada päälle tilkka vettä ja keitä tasaisella tulella, kunnes sekoitus on turvonnut ja taatelit sulaneet. Tarvittaessa lisää vettä.
  • Muffinitaikinaa varten sekoita blenderissä muna, mantelijauhe, banaani, kookosöljy, hunaja, kaneli, leivinjauhe ja hyppysellinen suolaa.
  • Kaada tilkka taikinamassaa muffinivuokaan, lisää teelusikallinen omenataatelitäytettä ja lopuksi taas taikinamassaa.
  • Katso, että muffinivuoasta olisi täytettynä enintään kolme neljännestä.
  • Paista esilämmitetyssä uunissa 200°C lämpötilassa 15-20 minuuttia.
Loading...