Porkkana-rahkakakku (gluteeniton)

Porkkana-rahkakakku (gluteeniton)

Ruoka-aineet

  • Kaurahiutaleet, gluteeniton

    (3 rkl) 30g

  • Kananmuna, M koko

    (1 kpl) 60g

  • Maitorahka, rasvaa 0.3%

    (5.2 rkl) 130g

  • Manteli

    (5 kpl) 5g

  • Voi

    (0.8 tl) 4g

  • Porkkana

    (1.1 kpl) 80g

  • Omena

    (0.3 kpl) 50g

Valmistaminen

  • Riko muna ja lisää siihen rahka.
  • Lisää munan joukkoon kaurajauho, leivinjauhe ja mausteet.
  • Raasta tai murskaa porkkana yhdessä omenan ja pähkinöiden kanssa hienoksi ja lisää se muna-seokseen.
  • Voitele vuoka öljyllä ja kaada taikina siihen.
  • Paista 180 asteessa noin 20-30 minuuttia.
Loading...