Jauhelihakeitto

Jauhelihakeitto

Ruoka-aineet

  • Naudan jauheliha, rasvaa 10%

    90g

  • Peruna

    (0.8 kpl) 120g

  • Porkkana

    (1.9 kpl) 130g

  • Oliiviöljy

    (1.3 tl) 4g

  • Kermaviili, rasvaa 10%

    (0.8 rkl) 20g

  • Pakasteherneet

    (0.4 dl) 25g

  • Valkokaali eli keräkaali

    (0.8 kämmenellinen) 50g

  • Sipuli (valinnainen)

    (0.4 kpl) 30g

Valmistaminen

  • Pilko perunat ja kaali kuutioiksi. Keitä kuutiot kattilassa miltei kypsiksi.
  • Sillä aikaa kun perunat ja kaali kypsyvät, kuori ja pilko sipuli sekä porkkana.
  • Paista jauheliha pannulla öljyssä sipulin ja porkkanan kanssa.
  • Kun jauheliha on kypsää, lisää pannulla kypsytetyt ainekset, herneet ja mausteet kattilaan. Keitä keittoa vielä noin 8-10 minuuttia.
  • Nauti keitto lämpimänä kermaviilin kanssa.
Loading...