Kanakeitto (gluteeniton)

Kanakeitto (gluteeniton)

Ruoka-aineet

  • Broileri, koipi-reisi, nahaton

    (0.9 kpl) 105g

  • Peruna

    (1 kpl) 145g

  • Pakastekasvissekoitus, porkkana-papu-herne-kukkakaali

    (15.5 rkl) 155g

  • Oliiviöljy

    (1.7 tl) 5g

  • Ruokakerma, rasvaa 10%

    (3.6 rkl) 25g

  • Levittyvä sulatejuusto, rasvaa 28%

    (1 tl) 5g

  • Sipuli (valinnainen)

    (0.3 kpl) 20g

Valmistaminen

  • Leikkaa broilerin koivet sinulle sopivan kokoisiksi paloiksi.
  • Kuori ja kuutioi perunat, sipulit ja porkkanat.
  • Ruskista liha pannulla öljyssä.
  • Kaada vesi ja lisää perunat, sipulit ja porkkanat.
  • Lisää myös laakerinlehti, suola ja pippurit ja keitä, kunnes perunat ja porkkanat ovat pehmeitä.
  • Lisää lopuksi herneet.
  • Mausta tillillä, tarjoile.
Loading...